Over ons


Een website is geen visitekaartje. Een website is zoveel meer: een website spreekt klanten aan! De bezoeker moet snel, functioneel en als vanzelf de gewenste informatie of producten kunnen vinden. Als het een goede website is natuurlijk. En daar zorg ik voor. Of het nu om een nieuwe website gaat of een bestaande.

Veel ondernemers en organisaties hebben ooit een website in elkaar gedraaid en merken nu dat die website te weinig voor ze doet. Het internet verandert snel en voldoen aan de huidige criterea is pure noodzaak. Website optimalisatie is dan de oplossing. Dat kan met behoud van je huisstijl of juist door te restylen.

Elk project is een nieuwe traject. Bepalen wat de specifieke doelgroep wenst en zoekt, hoe die zoekt en waar die te vinden is. Samen met de opdrachtgever een bedrijf zo optimaal mogelijk neerzetten, kwalitatief, creatief en klantgericht.

Flexibiliteit
Ik kan de volledige zorg dragen voor het ontwikkelen, (her)bouwen, vullen, onderhouden, optimaliseren en "repareren" van een website. Wanneer je graag onderdelen of zoveel mogelijk zelf wilt doen, dan kan dat ook. Het is jouw website.

Betrouwbaarheid
Zowel in mijn eigen werkwijze als die van mijn partners staat betrouwbaarheid centraal. Betrouwbaarheid is niet alleen het leveren van kwaliteit. Het betekent ook bereikbaarheid, verantwoording en zorgvuldigheid. Bij nieuwe websites werk ik bijvoorbeeld met hosters die de privacy- en eigendomsregels streng toepassen. Ik werk bovendien met gedeelde Google accounts zodat mijn klanten altijd mee kunnen kijken naar correspondentie en vorderingen (inclusief Google analytics en Search Console).

En tot slot Passie
Wat je met passie doet, bloeit. Dat geldt voor mijn werk, mijn prive leven en voor wat ik te delen heb.

 

In mijn bedrijf wordt er altijd uitgegaan van de vraag die de klant heeft en niet van wat ik graag aan zou bieden. Om in te kunnen spelen op die vraag, hoe specifiek of gecompliceerd dan ook, maak ik gebruik van een aantal partners en samenwerkingsverbanden. Mijn belangrijkste partners vormen samen met mij een krachtig team met ieder een eigen specialiteit en expertise. Die kunnen voor elk project ingezet worden. Als dat nodig is.

nathalie albert webdesign

Nathalie Albert
Webdesign / SEO

Specialiteit: Projectmanagement, HTML5, SEO, Marketing
Web: HTML5, CSS, contentmanager, SEO, Google Analytics, Google Search Console, Conversies, Photoshop, Sociale Media. Boodschap van bedrijf optimaal omzetten in functioneel marketinggericht webdesign.


Een krachtig team van partners
alex buisman

Alex Buisman
Developer & Specialist

Specialiteit: Full stack developer & infrastructuur specialist
Web: Java, Linux, Javascript, Angular, PHP, Shell scripts, Networking, DNS, Infrastructure, Virtualization, Apache httpd, Apache tomcat, MySQL

richard daniels

Richard Daniëls
Webdesign / Backend

Specialiteit: Eenvoudige implementatie van complexe vraagstukken
Web: Wordpress, HTML5, javascript, PHP, MySQL, CSS, .NET, SQL Server, ASP, PostgreSQL

jeff richardson

Jeff Richardson
Developer

Specialiteit: Front-end developer van standaard websites tot grootschalige complexe web applicaties.
Web: HTML5 specialist, LightCMS, Wordpress, Drupal, en Kentico. Javascript, Backbone.js, Handlebars.js, Dust.js, underscore.js

edward vonk

Edward Vonk
IT consultant

Specialiteit: Dealing room migratie projecten en IT infrastructure implementatie.
Web: Joomla, Drupal, WordPress, HTML5
Duurzaam ontwikkelen: Een boom voor iedere website

Is het bekend hoeveel energie je verbruikt per zoekopdracht?
Dat schijnt 0,0003 kWh per zoekopdracht te zijn, of 0,2 gram CO2 per zoekopdracht. Dit betekent dat je 83.333,33 zoekopdrachten kunt doen als je 1 boom plant en hem 40 jaar laat staan.

IT kost energie, veel energie en veroorzaakt vervuiling. Voor ons houdt duurzaam ontwikkelen ook in om verantwoord met onze omgeving om te gaan. Wij zijn daarom aangesloten bij Trees for All, een organisatie die investeert in duurzame energie projecten en bosherstel. Deze projecten leveren extra inkomsten op voor de lokale bevolking en dragen bij aan herstel van natuur en milieu.

De deal: Ter compensatie van CO2 uitstoot van onze werkzaamheden planten wij 1 boom in Bolivia per geleverde website. Ook in de keuze van onze partners kiezen wij voor bedrijven die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen.

duurzaam webdesign


Referentie

"Ik heb het geluk gehad dat Nathalie via mijn netwerk op mijn pad is gekomen. Zij heeft een ongekende gedrevenheid om samen met de klant mooi werk af te leveren. Wat ik erg prettig vind is dat ik maar twee woorden nodig heb om uit te leggen wat ik precies bedoel. Nathalie denkt met je mee en bruist van goede ideeën, ze is positief kritisch en als ondernemer kan ik rustig zaken aan haar overlaten, ik weet dat ze dit tot een goed einde brengt. Ik heb Nathalie in de arm genomen om mijn website zowel technisch als in de vormgeving te verbeteren, samen zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen. Het zijn niet alleen woorden en tekst, maar ook de juiste uitstraling telt. Ik kan Nathalie aan iedereen aanbevelen, je krijgt hier geen spijt van!"

Rabia Alibux
Training en Coachingsbedrijf Balance is BeautifulSpeciaal voor ZZP en MKB