Altijd een maatwerk oplossing!

Project starten? Bel 06 34 191 420 of E-mail

Contact Nathalie Albert

Voor een kennismaking of vragen kun je mij mailen, bellen kan natuurlijk ook:

KvK: 54459060
BTW: NL002037515B94

Heb je iets wat je graag met mij wilt delen, nieuws, opmerkingen, inspiratie, of zit je je gewoon te vervelen, stuur mij dan een bericht. Per post kan ook:

Leliestraat 3
2282 PJ Rijswijk

Volgen

Achter de schermen

De mafste mails:

Nathalie schreef: kan het zijn dat jij je leesbril hier vergeten bent?
Antwoord: Ik denk dat hier staat dat ik m'n leesbril ben vergeten...

Hoi Nathalie, Sorry voor het late antwoord, het is een klein beetje een grote geitenbende hier ....

Hi Nathalie, Dank voor de updates weer, de site ziet er mooi uit! Weet jij misschien een goede loodgieter, mijn wasmachinekraan is stuk

Nathalie help kunnen we iets aan doen aan die sociale media, ik word er helemaal horendol van

Oja, nathalie, ik moet morgen een factuur uitschrijven, maar heb geen idee hoe. Kan jij die voor mij maken. En ook een offerte gelijk dan maar

HI Natalie, Good talking with you today! I will always love that sparkle in your eyes. Attached is the 2015 calendar as I know it now. Please put it up.

Hi nathalie, we moeten inderdaad iets verzinnen om alle geplaatste artikels ook online te zetten. Zullen we overleggen op zaterdag? net mijn pleen gemist gadnondeju!

Top. Het kan zijn dat we gestoord worden, de buur-boer komt helpen maaien en ik wil met hem even goed de verwachtingen bespreken. Ik weet niet precies hoe laat hij komt… apres midi maar ja

Blijf vooral mailen!

Gratis

Ik bouw elk jaar één gratis website. Omdat ik dat leuk vind. Natuurlijk moet er wel een goede reden zijn om het gratis te doen. Dat kan zijn omdat het om een éénmalig event gaat. Of omdat ik het doel van de website sympathiek vind. Of omdat ik even iets uit wil proberen. Of omdat ik jou uitermate graag mag.
De laatste gratis geleverde website: spotonus.nl

Wat klanten zeggen

"Ik heb het geluk gehad dat Nathalie via mijn netwerk op mijn pad is gekomen. Zij heeft een ongekende gedrevenheid om samen met de klant mooi werk af te leveren. Wat ik erg prettig vind is dat ik maar twee woorden nodig heb om uit te leggen wat ik precies bedoel. Nathalie denkt met je mee en bruist van goede ideeën, ze is positief kritisch en als ondernemer kan ik rustig zaken aan haar overlaten, ik weet dat ze dit tot een goed einde brengt. Ik kan Nathalie aan iedereen aanbevelen, je krijgt hier geen spijt van!"

Rabia Alibux, Public Reform