Altijd een maatwerk oplossing!

Project starten? Bel 06 34 191 420 of E-mail

Onderzoeken Bouwen en Verkopen

Samen met de opdrachtgever een bedrijf of organisatie zo optimaal mogelijk neerzetten. Kwalitatief, creatief en klantgericht.

Nieuwe Website

Branding

Geoptimaliseerd

Met of zonder CMS

Klantgericht, Creatief en op Maat

Of je nu klein wilt beginnen of een complete professionele website wilt opzetten, dat kan allemaal. Wil je het maken en onderhouden van de website helemaal uit handen geven of juist zoveel mogelijk zelf doen? Ook dat is geen probleem. Elke website is maatwerk.

Optimalisatie

Zoekwoorden Onderzoek

Content Manager

Google SEO ingebouwd

Gevonden worden door Google en klant

Jouw klanten moeten je website kunnen vinden, als vanzelf door je website bewegen, helder aangesproken worden. Je moet je doelgroep dus van binnen en buiten kennen. Zodat je zoekwoorden en content blijvend aansluiten. Het internet is constant in beweging, met onze hulp kun je er voor zorgen dat je website mee beweegt.

Project-management

Sociale Media

E-mailmarketing

Huisstijl

Presentaties

Applicaties

Communicatie en Marketing

Naast de website behoefte aan meer ondersteuning? Voor een speciaal project, stroomlijnen van gehele communicatie, implementeren van huisstijl of het beheren van sociale media of e-mailmarketing? Wij bieden een totaal pakket wanneer het gaat om de marketing van een bedrijf.

Wij maken tevens applicatie modules die geheel op maat worden toegesneden voor onze klanten. Van een eenvoudig offerte en factuurmodule tot uitgebreid online reserveringssysteem en medewerkers module. Een afsprakensysteem of webshop kan natuurlijk ook.

Workshops & Advies

Startende Ondernemers

SEO voor beginners

Website Evaluatie

Optimaal Starten - Workshop

Speciaal voor startende ondernemers die gelijk goed met een website van start willen gaan. Als startende ondernemer ben je klaar om je bedrijf te starten. In je plannen heb je de bouw van een website meegenomen, maar veel verder heb je je er niet in verdiept. En dan moet je een webbouwer vinden. Of je hebt je voorgenomen het zelf te gaan bouwen. Al snel zul je merken dat je daarin keuzes moet maken waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken.

SEO voor Beginners - Workshop

SEO (Search Engine Optimization), of zoekmachine optimalisatie, zorgt voor een betere zichtbaarheid in de organische resultaten. De score van een website in de zoekresultaten hangt voornamelijk af van twee factoren: autoriteit en copywriting. Zoekmachines meten die ‘autoriteit’ op verschillende niveaus. Deze workshop is onderdeel van een totaal pakket weboptimalisatie. Om een idee te krijgen van de inhoud kun je de pdf van de SEO workshop downloaden

Website Evaluatie - Advies

Wij bekijken je website uitgebreid: zowel naar het technische gedeelte als naar opbouw, content en vormgeving. Belangrijk onderdeel is ook om te controleren of je wel de juiste zoekwoorden op je website hebt gebruikt. Je krijgt een evaluatierapport met daarin onze bevindingen en een lijstje aanbevelingen (als die er zijn natuurlijk). Je krijgt ook een indicatie van de kosten in het geval je wilt dat wij de aanbevelingen uitvoeren.

Wat klanten zeggen

"Nathalie gaat door waar andere stoppen en weet in de structuur kaders te scheppen waardoor je boodschap tot bloei komt en ook zeker gevonden gaat worden in het web. Ze stelt de juiste vragen en zorgt ervoor dat alles wat je bedenkt op de juiste plek komt."

Florence, 2Flow

"Nog nooit heb ik zo'n betrokken, intelligente en humoristische weboptimalisator meegemaakt. Nathalie heeft mij van begin tot eind door het traject van "Oh help ik moet een website" gesleept. Altijd kritisch, eerlijk, oprecht en bovendien een mooi mens. En als ik eerlijk ben? Ik wist niet dat een website laten maken zo vreselijk leuk kon zijn! Onwijs blij met het resultaat ook nog! Dank je wel!!"

Marischka Scheltus, Trainingsbureau 1812
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Start hier