Altijd een maatwerk oplossing!

Project starten? Bel 06 34 191 420 of E-mail

Webdesign Maatwerk en Passie

Bij ons gaat het over jou! Wat is de kracht van jouw bedrijf? Wie is je doelgroep? Wij helpen je te bepalen wat de specifieke doelgroep wenst en zoekt. En hoe jullie elkaar gaan vinden. Elk project is een nieuw traject.

Nathalie Albert

Nathalie heeft een actieve en creatieve aanpak. Zij zet de boodschap van een bedrijf om in een functioneel marketing gericht webdesign. Altijd naast, en samen met de opdrachtgever zet zij een krachtig en vooral klantgericht product neer. Nathalie is een betrouwbare en deskundige partner die ervoor zorgt dat haar klanten (weer) kunnen gaan doen wat zij het beste kunnen.

Projectmanagement

Zorgen dat alles klopt. Tekst en beeld, techniek en marketing strategie. Online, zoals sociale media, nieuwsbrieven en e-mailmarketing. En indien nodig ook offline, huisstijl en presentaties.

Technisch en Grafisch

Web specialiteit: HTML5, CSS, contentmanager, SEO, Google Analytics, Google Search Console. Grafisch: Photoshop, Indesign. Marketing: oldskool, Sociale Media en e-mailmarketing.

Flexibiliteit

Volledige zorg dragen voor het (her)bouwen, onderhouden, optimaliseren en "repareren" van een website. Wil je onderdelen of zoveel mogelijk zelf doen? Dat kan ook. Het is jouw website.

Een krachtig Team van Partners

Bij ons wordt altijd uitgegaan van wat een klant nodig heeft. Om aan de vraag van de klant te voldoen, of dat nu specifiek of gecompliceerd is, maken we gebruik van een aantal partners en samenwerkingsverbanden. De belangrijkste partners vormen samen met Nathalie een krachtig team waarin ieder een eigen specialiteit en expertise heeft. Die kunnen voor een project ingezet worden. Als dat nodig is.

Alex Buisman

alex buisman

Developer & Infrastructure

Specialiteit: Full stack developer & infrastructuur specialist
Web: Java, Linux, Javascript, Angular, PHP, Shell scripts, Networking, DNS, Infrastructure, Virtualization, Apache httpd, Apache tomcat, MySQL

Richard Daniëls

richard daniels

Webdesign / Backend

Specialiteit: Eenvoudige implementatie van complexe vraagstukken
Web: Wordpress, HTML5, javascript, PHP, MySQL, CSS, .NET, SQL Server, ASP, PostgreSQL

Extra Versterking

team lid

Waar nodig

Wij kunnen gebruik maken van verschillende fotograven, (animatie) designers of SEA specialist. Daarnaast leiden wij ook regelmatig mensen op die wij vervolgens ook weer kunnen inzetten in drukke tijden.

Verantwoording nemen

Is het bekend hoeveel energie je verbruikt per zoekopdracht? Dat schijnt 0,0003 kWh per zoekopdracht te zijn, of 0,2 gram CO2 per zoekopdracht. Dit betekent dat je 83.333,33 zoekopdrachten kunt doen als je 1 boom plant en hem 40 jaar laat staan. IT kost energie, veel energie en veroorzaakt vervuiling. Voor ons houdt duurzaam ontwikkelen ook in om verantwoord met onze omgeving om te gaan.

Trees for All

Wij zijn daarom aangesloten bij Trees for All, een organisatie die investeert in duurzame energie projecten en bosherstel. Deze projecten leveren extra inkomsten op voor de lokale bevolking en dragen bij aan herstel van natuur en milieu.

De deal

De deal: Ter compensatie van CO2 uitstoot van onze werkzaamheden planten wij 1 boom in Bolivia per geleverde website. Ook in de keuze van onze partners kiezen wij voor bedrijven die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen.

Compenseren is niet de oplossing

Die compensatie is natuurlijk aardig. Maar de werkelijke oplossing zit in spaarzaam omgaan met energie. Daarom bouwen wij zo schoon mogelijk. Geen onnodige code op de server. Verder gebruiken wij uitsluitend groene stroom.

Werkwijze

1. Concept
Doel en doelgroep bepalen

2. Opzet
Functionele opzet met passend design

3. Bouwen
Content, tags en tools invoegen

4. Volgen
Wat gaat goed en wat kan nog beter?

Wat klanten zeggen

"Nathalie Albert (en haar mannen) bouwde de nieuwe website en reservering module op maat van ons theater. Duidelijke en snelle communicatie, kennis van zaken, meedenken met kritische blik en flexibele manier van werken. We zijn tevreden!"

Arjan Kooman, Kooman's Poppentheater

"Wat een onwijs fijne samenwerking heb ik met Nathalie. Ze dook samen met mij mijn wensen voor mijn website in. Hierbij vroeg zij net zo lang door tot zij het helder had. Zelfs nog helderder dan dat ik vooraf had. Ze prikkelt en daagt uit om zelf ook creatief na te denken. Hoewel ik nog niet wist welke kant ik op wilde, vertaalde zij wat ik vertelde in beeldende creatieve ideeën en voor ik het wist, was mijn website in de lucht. En wat voor 1! De tijd staat echter ook niet stil en Nathalie denkt altijd mee over hoe de website te optimaliseren zowel aan de voorkant als de achterkant. Dit neemt mij enorm veel werk uit handen zodat ik me kan richten op wat ik het beste doe. Mijn website en alles daaromheen vertrouw ik daarom met groot vertrouwen aan Nathalie toe!"

Ilona, Impulse
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Start hier